Søg
Close this search box.
28900326 | info@lidtluksus.dk | Min konto
DIY Lashes

Viser alle 29 resultater

DIY Lashes hurtigt, enkelt og nemt

Velkommen til vores DIY Lashes – Din side for DIY vipper i høj kvalitet. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren DIY vippeentusiast, finder du alt, hvad du behøver her for at skabe smukke vipper derhjemme.

DIY Lashes til alle niveauer

Udforsk vores omfattende udvalg af DIY lashes produkter, der er designet til at imødekomme forskellige behov og færdighedsniveauer. Vi har nøje udvalgt produkter, der gør det nemt for dig at opnå professionelle resultater uden besvær. Vores udvalg omfatter mange forskellige størrelser og varianter samt en startpakke – alt hvad du behøver for at opnå dine drømmevipper.

Skab dit eget look DIY vipper

Med vores DIY vipper har du fuld kontrol over din stil. Vælg mellem forskellige stilarter, der passer til din personlige smag og præference. Uanset om du ønsker fyldige og dramatiske vipper eller et mere subtilt, naturligt look, har vi de produkter, der hjælper dig med at opnå det.

DIY lashes produkter med vægt på kvalitet og pålidelighed

Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed i vores udvalg af DIY lashes produkter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at opnå smukke vipper, der holder og derfor tilbyder vi kun produkter, der er kendt for deres gode kvalitet.

Gør dig klar til at forvandle dine vipper og fremhæve din naturlige skønhed med vores udvalg af kvalitetsprodukter indenfor DIY vipper.

Bestil nu og begynd din rejse mod selv at lave fantastiske vipper!

Få besked Vi giver dig besked når varen igen er på lager.
You need to Login for joining waitlist.

April Tilbud - Gælder så længe lager haves

Køb 4 for 3 på alle LL Gelpolish Farver
Spar 40% på LE, LE Fashion, BMG Magic & ABC Farvet Gele
Spar 30% På næsten alt under “Vippe Produkter” undtagen Lim & Remover