Søg
Close this search box.
28900326 | info@lidtluksus.dk | Min konto
Akryl, gellack og gel negle startsæt og startpakker

Viser alle 11 resultater

Akryl, gellack og gel negle startsæt og startpakker

Kom godt i gang med at skabe smukke negle med vores udvalg af negle startsæt og startpakker. Uanset om du foretrækker gel negle, akryl negle eller gellack, har vi den perfekte startpakke til dig.

Perfekte negle fra start til slut

Vores negle startsæt er designet til både begyndere og erfarne negleteknikere og indeholder alt, hvad du har brug for til at skabe flotte negle. Vores gele negle startsæt inkluderer højkvalitets gele negleprodukter og værktøjer med mulighed for at tilvælge en neglelampe til at skabe holdbare og skinnende negle. Akryl negle startsæt giver dig mulighed for at skabe smukke og holdbare akrylnegle med professionelle resultater. Og vores gellack startpakker indeholder alt det nødvendige for at opnå smukke og holdbare negle.

Neglepleje og skønhed derhjemme

En negle startpakke er den ideelle løsning, hvis du ønsker at udforske verdenen af neglepleje og skønhed derhjemme. Du får alle de essentielle negleprodukter og værktøjer samlet i én pakke, så du kan komme i gang med at skabe smukke negle med det samme. Uanset om du ønsker at skabe negle til dig selv eller tilbyde neglebehandlinger til andre, har vores startpakker alt, hvad du har brug for. Bemærk der kan være variation af produkter i pakkerne.

Kickstart din rejse til smukke og velplejede negle

Opdag vores udvalg af negle startsæt og startpakker på denne side og kickstart din rejse til smukke og velplejede negle. Vælg mellem forskellige typer og stilarter af startpakker, der passer til dine præferencer og behov. Lad din kreativitet blomstre og skab fantastiske negle med vores negle startsæt.

Få besked Vi giver dig besked når varen igen er på lager.
You need to Login for joining waitlist.

Der bliver ikke sendt ordre ud 16, 17 & 18 Juli

JULI TILBUD!

Spar 50% på alle stickers, water decals samt glimmer & pigmenter