Her finder du gele i alle former. Vi har alt fra 3D gele til opbygningsgele. Vi har valgt de bedste leverandører, så du kan få den bedste gele på markedet. Her finder du gele til enhver smag.

Der er 158 varer.

Viser 1-48 af 158 element(er)

Aktive filtre

White X 5g

Pris 79,95 kr.
Denne hvide gele er ideel til franske negle. Den bruges til at male den hvide kant på franske negle. Vil du lære at lave franske negle på en...

Her finder du alt til gele negle. Du kan lave gele negle fransk, gele negle naturlig, gele negle med tipper og gele negle forstærkning. Vi har mange forskellige geleer til gele negle, så du kan finde den du arbejder bedst med, så du kan lave flotte gele negle. Vi har også farvet gele til negle samt de fineste glimmer gele. Du kan med alt vores gele lave forlængelse af negle samt gele negle forstærkning. Vi har også et udvalg af bonder gele negle, så du kan bruge den der passer bedst til din kunder og deres gele negle. Vi har under startpakker et stort udvalg af lave selv gele negle sæt, som både er til den øvede og til dig som er nybegynder, du kan derfor sagtens starte ud med lave gele negle som nybegynder med en af vores negle startsæt.