Her finder du hvid gele til enhver smag! Du kan finde den perfekte hvide gele til at få perfekte franske negle. ABC Gele er produceret i Tyskland med fokus på høj kvalitet.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

White X 5g

Pris 79,95 kr.
Denne hvide gele er ideel til franske negle. Den bruges til at male den hvide kant på franske negle. Vil du lære at lave franske negle på en...

I denne kategori finder du hvid gele til at lave de perfekte franske negle. Hvide geleer er til gele negle fransk, baby boomer nails. Baby boomer negle med glimmer, så du kan bruge hvid gele til flere ting. Husk at du under en hvid gele skal bruge bonder gele negle, for at gele negle holder. Du kan lave gele opbygning i alle vores hvide geleer, så du kan få fine gele negle. Men husk at påføre hvid gele af flere omgange så dine gele negle hærder ordenligt. Du kan under pensler finde de negle pensler du kan lide at arbejde med når du skal lave gele opbygning. Vi har forskellige gele negle mærker, så der er noget for alle. Vi har de bedste gele til negle, så alle kan bruge vores gele til gele negle. Du kan bruge hvid gele til gele negle forstærkning, gele negle på skabelon og gele negle med tipper.